İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar neye uğradığını şaşırdı

Mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar neye uğradığını şaşırdı

Mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar bina duvarlarının bir kısmının yıkıldığını gördü.

KAYNAK: DHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar Yıldız Cabir, bina duvarlarının bir kısmının yıkıldığını, içeride ise hasar oluştuğunu fark etti. Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı seçilen Yıldız Cabir, mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına gitti. Muhtarlığa giren Cabir, bina duvarlarının yıkılmış olduğunu, içeride ise hasar oluştuğunu gördü. Bunun üzerine Muhtar Cabir, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayın hırsızlık olup olmadığı araştırılıyor.

'HİÇ HOŞ OLMAYAN DURUMLARLA KARŞILAŞTIM

Muhtarlık binasında hoş olmayan görüntüyle karşılaştığını belirten Cabir, "Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarıyım artık. Mazbatamı elime aldım, çok teşekkür ederim mahalleme. Hiç hoş olmayan durumlarla karşılaştım. Cam kırılmış, duvar delinmiş, içeriye girilmiş. Böyle teslim edilmesini beklemiyordum. Ne olduğunu şu an bilemiyorum, teslimi şu an aldım. Şurada cam kırılmış. Tuvalet berbat bir şekilde. Taşlar içeride dolu. Hırsızlık olup olmadığıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Mazbatamı alıp yeni adım attım, vaziyet böyle" dedi.

Mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar neye uğradığını şaşırdı

Mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar neye uğradığını şaşırdı

Mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar neye uğradığını şaşırdı

Mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar neye uğradığını şaşırdı