Yeni Birlik Yerel Haberler Meriç'te kooperatife ait biçerdöver yandı

Meriç'te kooperatife ait biçerdöver yandı

Edirne'nin Meriç ilçesinde kooperatife ait biçerdöver bilinmeyen bir nedenle yandı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı Büyükaltıağaç köyünde kooperatife ait biçerdöver yandı. Olay, henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana geldi.

Olayın detayları

Büyükaltıağaç Köyü Kalkınma Kooperatifi’ne ait biçerdöver, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yakıldığı değerlendiriliyor. Bu durumla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kooperatiften açıklama

Köyün kalkınma kooperatifi tarafından yapılan açıklamada, biçerdöverin ortak mal olduğu ve köyün çiftçilerinin emeğinin temsilcisi olduğu vurgulandı. Yaşanan olayın büyük üzüntüye neden olduğu belirtilerek, "Köyün malı, hepimizin malıdır. Bir kişinin değil, bütün Büyükaltıağaç’ın emeğidir" ifadelerine yer verildi.

EDİRNE'NİN MERİÇ İLÇESİNE BAĞLI BÜYÜKALTIAĞAÇ KÖYÜNDE KOOPERATİFE AİT BİÇERDÖVER...

EDİRNE'NİN MERİÇ İLÇESİNE BAĞLI BÜYÜKALTIAĞAÇ KÖYÜNDE KOOPERATİFE AİT BİÇERDÖVER YANDI.