Mersin’in Bozyazı ilçesinde beton dökümü sırasında meydana gelen göçük olayı, işçilerin alanda bulunmaması sayesinde büyük bir faciayı önledi. Olayda hiç kimsenin yaralanmaması ise teselli kaynağı oldu.
Olayın meydana geldiği yer
Incident, Bozyazı ilçesinin Merkez Mahallesi'nde, Alparslan Türkeş Bulvarı D-400 kara yolu kenarında bulunan bir inşaatta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, inşaatta direk üstü beton dökümü sırasında işlemin son aşamasında belirli bir noktada göçük oluştu.
Güvenlik önlemleri ve inceleme
Göçüğün hemen ardından, ilgili alanlarda gerekli güvenlik önlemleri alındı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, inşaat sahası ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, benzer bir durumun tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını bildirdi.

MERSİN’DE BİR İNŞAATTA BETON DÖKÜMÜ SIRASINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ. O SIRADA ALANDA İŞÇİ BULUNMAMASI OLASI BİR FACİAYI ÖNLERKEN, OLAYDA YARALANAN OLMADI.