Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Muğla Valisi Akbıyık, yangın bölgelerinde hasar tespit ve rehabilitasyon çalışmalarını inceledi

Muğla Valisi Akbıyık, yangın bölgelerinde hasar tespit ve rehabilitasyon çalışmalarını inceledi

Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde yangın sonrası incelemelerde bulunan Vali Akbıyık, yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, bölgede yaşanan orman yangınlarının ardından Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür ile birlikte Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde incelemelerde bulundu. Yangından etkilenen alanlara yönelik bilgiler edinmek amacıyla yapılan bu ziyaret, bölgedeki durumun değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıdı.

Bölgedeki incelemeler ve hasar tespit çalışmaları

Vali Akbıyık, Fethiye’nin İnlice ve Yeşilüzümlü mahalleleri ile Seydikemer ilçesinde yangından etkilenen bölgeleri gezerek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, yangın sonrası yürütülen hasar tespit çalışmaları, yanan alanların mevcut durumu ve rehabilitasyon süreçleri hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Yangınla mücadelede özveri vurgusu

Bölgedeki yangınla mücadele ekipleri ile bir araya gelen Vali Akbıyık, mücadelede gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür etti. Yangınlardan etkilenen alanlarda doğanın yeniden kazanılması amacıyla yürütülecek çalışmalara yönelik gerekli önlemlerin ilgili kurumların koordinasyonunda sürdürüleceği kaydedildi. Ayrıca, hasar tespit ve iyileştirme çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

VALİ AKBIYIK, FETHİYE VE SEYDİKEMER'DEKİ YANGIN BÖLGELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ AKBIYIK, FETHİYE VE SEYDİKEMER'DEKİ YANGIN BÖLGELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU