Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Haziran ayında gerçekleştirdiği operasyonlarda, farklı suçlardan toplam 213 kişinin tutuklandığını açıkladı. Bu tutuklamalardan 182'si değişik suçlardan, 31'i ise yakalama kararı bulunan şahıslardan oluşuyor.
Jandarma ekipleri, sadece Haziran ayında 13 bin 377 devriye gezerek, 112 bin 308 şahıs ve 9 bin 556 aracı kontrol etti. Bu kapsamda, arandığı tespit edilen dolandırıcılık suçundan 68 kişi, hırsızlık suçundan 31, kaçakçılık suçundan 18, uyuşturucu madde suçundan 47 ve diğer suçlardan ise toplam 430 kişi yakalandı. Yakalanan bu şahıslardan 182'si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Muğla Jandarma Dedektifleri (JASAT), yakalama kararı ile aranan toplam 36 şahsı ele geçirirken, bu şahıslardan 31'i çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Muğla İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk sahasında hayata geçirilen tedbirler sonucunda, konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret, çocukların cinsel istismarı ve aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali suçlarında belirgin bir azalma yaşandığı bildirildi.

MUĞLA İL JANDARMA KOMUTANLIĞINCA, HAZİRAN AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARDA DEĞİŞİK SUÇLARDAN 182, YAKALAMA KARARI BULUNAN ŞAHISLARDAN DA 31 ŞAHIS TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.
