Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Muğla ilinde meydana gelen iki yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını duyurdu. Yangınların kontrol altına alınması için OGM ekipleri yoğun bir mücadele vermekte.
Yangınların sebebi ve mücadele süreci:
OGM’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Köyceğiz’de bir yakıt tankeri patlaması sonucu başlayan yangın ve Fethiye’deki yangın hakkında bilgi verildi. Ekiplerin hem havadan hem de karadan gerçekleştirdiği yoğun müdahale sayesinde her iki yangının da kontrol altına alındığı belirtildi.
Çalışmalar devam ediyor:
Açıklamada, "Yangınları tamamen kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor." ifadelerine yer verildi. Yangın bölgelerinde ekiplerin çalışmaları sürerken, halkın da dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor.

Orman Genel Müdürlüğü: Muğla'daki yangınlar büyük ölçüde kontrol altında