Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Muhtarların yüzü güldü: Aydın’da hizmet seferberliği tam gaz devam ediyor

Muhtarların yüzü güldü: Aydın’da hizmet seferberliği tam gaz devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla kentin 17 ilçesinde eş zamanlı olarak yürütülen altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Efeler ilçesindeki mahallelerde başlattığı kapsamlı çevre düzenleme ve peyzaj hamlesi, yerel yöneticilerden tam not aldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla kentin 17 ilçesinde eş zamanlı olarak yürütülen altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerden kent merkezine kadar uzanan geniş bir yelpazede sürdürülen mesai, belediyenin hizmet odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.

Umurlu ve Dalama’da değişim rüzgarı

Efeler ilçesine bağlı Umurlu ve Dalama mahallelerinde sahaya inen Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, budama, trimör ve estetik peyzaj düzenlemeleriyle bölgenin çehresini değiştirdi. Kısa sürede tamamlanan ve mahallelerin ihtiyaçlarına yanıt veren bu dokunuşlar, bölge sakinleri ve muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hizmet hızı muhtarları memnun etti

Yapılan çalışmaların ardından bir değerlendirmede bulunan Umurlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yengi, belediyenin taleplerine gösterdiği hızlı reaksiyona dikkat çekerek, Başkan Çerçioğlu’na duyarlılığından ötürü teşekkürlerini iletti.

Dalama Mahallesi Muhtarı Oktay Güngör ise özellikle Cevdet Balcı Bulvarı’nda gerçekleştirilen düzenlemelerin mahalle girişine büyük bir ferahlık kattığını ifade etti. Güngör, "Ne zaman bir talebimiz olsa, Özlem Başkanımız anında çözüm üretiyor. Mahallem adına kendisine minnettarız" sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. Aydın genelinde sürdürülen bu koordineli çalışmaların, önümüzdeki süreçte de hız kesmeden devam edeceği belirtildi.