İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ne kadar teşekkür etsek az

Ne kadar teşekkür etsek az

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında, “Hepimizin anılarında şefkatini, sıcaklığını ve ilgisini hissettiğimiz öğretmenlerimiz vardır. Bizlere kattıkları, öğrettikleri ve ışık oldukları için onlara ne kadar teşekkür etsek az” ded

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bilim ve teknoloji alanında yükselmesi, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasının iyi bir eğitimle mümkün olacağına vurgu yaparak, "Gelecek nesillere cesaret ve umut aşılayan, yavrularımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize ufuk çizgisi oluşturan en başlıca kişiler öğretmenlerdir. Öğretmen; eğitici ve öğretici olmasının yanı sıra iyi bir yol göstericidir. Bu özelliklerinden dolayı kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimiz, Türk milletinin yeni zaferlere koşmasının temellerini atan kıymetli şahsiyetlerdir" dedi.

En büyük pay öğretmenlerin
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler! Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır’ sözüne atıf yapan Yılmaz, "Bu sözden de anlaşıldığı gibi yarınlarımızın bilgili, kültürlü, donanımlı ve eğitimli bireyler olarak yetişmesinde en büyük pay sahibi öğretmenlerdir. Ülkemiz yıkılmaz bir kale, sarsılmaz bir duvar gibi sapasağlam güçlü ve dimdik duruyorsa, temelini oluşturan o mühendis öğretmenin ta kendisidir. Milli ve manevi değerlere bağlı; vatanına, bayrağına, milletine ve dinine sahip çıkan bir nesilden söz edebiliyorsak, şüphesiz ki öğretmenlerimizin gayret ve emekleri sayesindedir" ifadelerini kullandı.

Şehit öğretmenleri unutmadı
"Hepimizin anılarında şefkatini, sıcaklığını ve ilgisini hissettiğimiz öğretmenlerimiz vardır" diyen Yılmaz, "Bizlere kattıkları, öğrettikleri ve ışık oldukları için onlara ne kadar teşekkür etsek az. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere ulaşmasında fedakâr ve cefakârca görev yapan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Böyle anlamlı bir günde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere hayatını kaybeden öğretmenlerimizi, Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ın aziz hatıraları ile birlikte tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, görevi başındaki öğretmenlerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun" açıklamasında bulundu.