Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Niksar'da kaza: Otomobil ağaçlık alanda yan yattı, sürücü yaralandı

Niksar'da kaza: Otomobil ağaçlık alanda yan yattı, sürücü yaralandı

Tokat'ın Niksar ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kaza sonrası hastaneye kaldırıldı.

Tokat’ın Niksar ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün neden olduğu tek taraflı trafik kazası dikkat çekti. Kaza, Gürçeşme karşısında Niksar istikametinde meydana geldi.

Olay yerine ulaşan güvenlik güçlerinin raporuna göre, S. U. idaresindeki 48 P 1456 plakalı otomobil, sürücüsünün aniden direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarına savrularak yan yattı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine, bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde hızlı müdahale

Kazada yaralanan S. U., olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Niksar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı sürücünün sağlık durumu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor

Kazanın ardından yetkililer, olayın nedenine dair inceleme başlattı. Sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği hatırlatılarak, trafik güvenliğine vurgu yapıldı. Kazaya karışan aracın yolda kalmadığı ve başka bir trafik sorununa neden olmadığı bildirildi.

TOKAT’IN NİKSAR İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TEK TARAFLI TRAFİK KAZASINDA OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ...

TOKAT’IN NİKSAR İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TEK TARAFLI TRAFİK KAZASINDA OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.