Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Oyun esnasında çıkan yangın binlerce sebze kasasını küle çevirdi

Oyun esnasında çıkan yangın binlerce sebze kasasını küle çevirdi

Adana'da iki çocuğun oyun oynarken sebze kasalarını ateşe vermesi sonucu binlerce kasa yandı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde, çocuk oyunları felakete dönüştü. İki çocuğun, elindeki plastik sebze ve meyve kasalarını yakması sonucu, binlerce kasa yanarak kül oldu. Olay, Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nde meydana geldi ve kısa sürede büyüyen yangın, çevrede büyük panik yarattı.

Olayın gelişimi:

İddialara göre, pazarcıların kullanmadığı sebze ve meyve kasalarının bulunduğu alanda oyun oynayan çocuklar, aniden ateşle oynamaya başladı. Yangın, birkaç dakika içinde kontrol edilemeyecek boyutlara ulaştı.

İtfaiye ve polis müdahalesi:

Çevredeki vatandaşların acil ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Polis ekipleri, yangın bölgesinde güvenlik önlemleri alarak olası bir kaza durumuna karşı önlem aldı. İtfaiye ekipleri ise yaklaşık bir saat süren yoğun müdahale ile yangını kontrol altına almayı başardı.

Olay sonrası, yangının çıkış nedeni üzerine inceleme başlatıldı. Oyun esnasında meydana gelen bu talihsiz durum, çocukların güvenliği açısından önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

ADANA’DA SEBZE HALİNDE İKİ ÇOCUK OYUN OYNARKEN PLASTİK SEBZE VE MEYVE KASALARININ  YANMASINA YOL...

ADANA’DA SEBZE HALİNDE İKİ ÇOCUK OYUN OYNARKEN PLASTİK SEBZE VE MEYVE KASALARININ YANMASINA YOL AÇTI. BİNLERCE KASA YANIP KÜLE DÖNERKEN, İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI GÜÇLÜKLE KONTROL ALTINA ALDI.