Pendik'te sabah saatlerinde meydana gelen yangın, vatandaşlarda büyük korkuya neden oldu. 8 katlı bir binanın giriş katındaki ambalaj dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek üst katlara sıçradı.
Yangın, 07.25 sularında Pendik Çamçeşme Mahallesi Aydınlı Caddesi'nde gerçekleşti. Olayın duyulmasının ardından hemen itfaiye, ambulans ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere hızla müdahale ederek durumu kontrol altına almayı başardı.
Olay sırasında paniğe neden oldu
Polis ekipleri, cadde üzerinde güvenlik tedbirleri alarak çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Yangın nedeniyle iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebine dair araştırmalar devam ediyor.
İnceleme başlatıldı
Yangının çıkmasına neden olan faktörlerin belirlenmesi amacıyla yetkililerce bir inceleme başlatıldı. Pendik'te yaşanan bu olay, iş yeri güvenliği ve önlemleri konusunda endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.

Pendik'te iş yeri alevlere teslim oldu