Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada toplamda 5 kişi yaralandı. Olay, Polatlı-Yunak yolu Şentepe Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Yenimehmetli Mahallesi'nde yem makinesine kapılan bir kişi için acil müdahaleye giden ambulans, Mevlana Caddesi üzerinde ilerlemekteyken, Milli Egemenlik Caddesi üzerinden gelen bir otomobille çarpıştı. Kazada ambulans içinde bulunan 3 kişi ile otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi
Kazanın ardından, olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri hızla sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde gerçekleştirildi. Yaralı bireylerin daha sonra hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı
Polatlı'daki bu talihsiz kaza ile ilgili olarak güvenlik güçleri ve ilgili kurumlar tarafından detaylı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.

ANKARA’NIN POLATLI İLÇESİNDE YEM MAKİNESİNE KAPILAN BİR KİŞİYE MÜDAHALE ETMEK İÇİN YOLA ÇIKAN AMBULANS, OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI. KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI.