Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir beton mikserinin rampada devrilmesi sonucu sürücüsü yaralandı. Kaza, Dilovası rampasında, sürücünün kontrolü kaybetmesiyle meydana geldi.
Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hemen sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, devrilen beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için hızlı bir şekilde harekete geçti. Ekiplerin başarılı çalışması sonucunda sürücü bulunduğu yerden çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaralı sürücünün durumu nasıl?
Sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumu hakkında detaylı bir bilgi verilmedi ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi zamanında yaptı.
Trafik akışı nasıl etkilendi?
Kazanın ardından bölgedeki trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Devrilen beton mikseri, vinç yardımıyla kaldırılarak yoldan kaldırıldı. Olayın ardından sürücü ve kazanın sebebine dair inceleme başlatıldığı öğrenildi.

KOCAELİ'NİN DİLOVASI İLÇESİNDE RAMPADA KONTROLDEN ÇIKAN BETON MİKSERİ, ORTA REFÜJE DEVRİLDİ. KAZADA ARAÇTA SIKIŞAN SÜRÜCÜ, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE ÇIKARILARAK HASTANEYE KALDIRILDI.