Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sabah mutfaktan gelen acı haber: Eskişehir’de şüpheli ölüm

Sabah mutfaktan gelen acı haber: Eskişehir’de şüpheli ölüm

Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor. Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Taşlı Sokak üzerinde bulunan iki katlı bir binanın zemin katında ikamet eden 59 yaşındaki Erol Kaya, sabah saatlerinde eşi tarafından mutfakta yerde yatar vaziyette bulundu.

Eskişehir’de şüpheli ölüm

Eşi tarafından mutfakta hareketsiz halde bulunan 59 yaşındaki Erol Kaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Taşlı Sokak üzerinde bulunan iki katlı bir binanın zemin katında ikamet eden 59 yaşındaki Erol Kaya, sabah saatlerinde eşi tarafından mutfakta yerde yatar vaziyette bulundu.

Eşinin durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve ulaşan sağlık görevlileri, yaptıkları kontroller neticesinde tek çocuk babası olan Kaya’nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yerinde detaylı inceleme

Kaya’nın ani ve beklenmedik ölümü, emniyet güçleri tarafından şüpheli olarak değerlendirildi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından, talihsiz adamın cansız bedeni otopsi işlemleri için Eskişehir Şehir Hastanesi morguna nakledildi.

Kesin ölüm nedeni otopsiyle belli olacak

Erol Kaya’nın hayatını kaybetmesine yol açan kesin neden, Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak detaylı otopsi incelemesi sonrasında netlik kazanacak. Emniyet birimleri, olayın aydınlatılması amacıyla başlatılan soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.