Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sakarya Nehri'nde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Sakarya Nehri'nde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Sakarya'da köprüden nehre atlayan 26 yaşındaki Emirhan Boncuk'un cansız bedeni yapılan arama çalışmalarının ardından bulundu.

Sakarya'da gece saatlerinde meydana gelen bir olayda, 26 yaşındaki Emirhan Boncuk'un, Adapazarı-Düzce D-100 karayolu üzerindeki köprüden Sakarya Nehri'ne atladığı bildirildi. Durumun hemen fark edilmesiyle birlikte, bölgeye AFAD, itfaiye, polis, jandarma ve Kocaeli'den gelen dalgıç polis ekipleri sevk edildi.

Arama Çalışmaları

Güvenlik güçleri, nehirdeki arama çalışmalarını su altı, su üstü ve drone desteği ile gerçekleştirdi. Uzun süre süren aramaların ardından, Emirhan Boncuk'un cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, cesedi sudan çıkardıktan sonra olay yerinde gerekli incelemeleri yaptı.

Olayın Sonrası

Boncuk'un cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, genç adamın ailesi ve yakınları büyük bir yas içerisindedir.

Sakarya Nehri'ne atlayan 26 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı

Sakarya Nehri'ne atlayan 26 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı