Sakarya'da meydana gelen elim bir trafik kazasında, yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki Begüm Fil'in trajik ölümü sonrası, kazaya neden olan sürücü N.Ü. tutuklandı.
Kaza, Orhangazi Caddesi'nde otobüs durağının yakınında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, N.Ü. yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Begüm Fil'e çarptı. Çarpma sonrası ağır yaralanan genç kız, hemen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak kahreden bir şekilde yaşamını yitirdi.
Cenaze töreni gözyaşlarıyla yapıldı:
Begüm Fil'in cenazesi, Akyazı ilçesinde kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Ailesi ve yakınları, genç kızların kaybının acısını derin bir şekilde yaşadı.
Sürücü adliyeye sevk edildi:
Kazanın ardından, polis ekipleri sürücü N.Ü.'yü gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan sürücü, adliyeye sevk edildi ve burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu durum, toplumda trafik güvenliği konusundaki hassasiyetin önemini bir kez daha gündeme getirirken, kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

SAKARYA'DA YOLUN KARŞI TARAFINA GEÇMEK İSTERKEN OTOMOBİLİN ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN BEGÜM FİL'İN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN KAZADA, SÜRÜCÜ N.Ü. ÇIKARILDIĞI ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANDI.