Sakarya'nın Geyve ilçesinde yaşanan trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil, aynı yönde seyir halinde olan tıra arkadan çarptı. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı bu üzücü olay, Geyve - Taraklı yolu Ahibaba Mahallesi mevkiinde gerçekleşti.
Kaza, Agit Toprak (64) idaresindeki 16 AJU 813 plakalı Fiat marka otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Toprak’ın aracı, M.S. idaresindeki tıra arkadan çarparak kontrolden çıktı. Olay yerine yapılan ihbar sonrasında sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olayda yaralanan sürücü Agit Toprak ile diğer yolcular R.T. (34) ve A.T. (45), ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Agit Toprak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatıldığı bildirildi.

GEYVE İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL, AYNI YÖNDE SEYİR HALİNDE OLAN TIRA ARKADAN ÇARPTI. KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 2 KİŞİ YARALANDI.
