Hatay’ın Samandağ ilçesinde, bir çocuk kapalı araçta mahsur kaldı. Olay, Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi ve durumu fark eden vatandaşlar, hemen acil durum ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızlı ve etkili bir şekilde çalışarak aracın kapısını açmayı başardı. Ekiplerin titiz çalışması sayesinde çocuk güvenle kurtarılırken, sağlık durumu kontrol edilmek üzere ailesine teslim edildi.
Başarıyla kurtarıldı:
Yetkililer, olayın hemen ardından çocukta herhangi bir sağlık problemi olmadığını ve kurtarılan çocuğun ailesinin büyük bir rahatlama yaşadığını bildirdi. İtfaiye ekiplerinin bu tür durumlara karşı her zaman hazırlıklı oldukları belirtildi.
Güvenlik önlemleri hatırlatıldı:
Bu olay, araç içinde çocuk bırakmanın tehlikelerine bir kez daha dikkat çekti. Uzmanlar, çocukların asla yalnız bırakılmamaları ve araç içinde kilitlenmelerine karşı önlemlerin alınması gerektiğinin altını çizdi.

SAMANDAĞ’IN ATATÜRK MAHALLESİ’NDE ARAÇ İÇERİSİNDE KİLİTLİ KALAN ÇOCUK, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KURTARILARAK AİLESİNE TESLİM EDİLDİ.