Samsun'da Güzellik Merkezi Tartışması Büyüdü
Samsun'un İlkadım ilçesinde bir güzellik merkezinde yaşanan olay, boşanmış bir çift arasında çıkan çocuk meselesi üzerine gerilimin tırmanmasıyla meydana geldi. İddialara göre, berber N.A., eski eşi ve işyeri sahibi E.D.'nin bulunduğu güzellik merkezine giderek burada tartışmaya sebep oldu.
Tartışma Kavgaya Dönüştü
Tartışmanın büyümesi sonucunda, N.A. eski eşini darp ederek hastanelik etti. Olay sırasında, N.A. işyerinin camlarını da kırdı. Her iki taraf da hastanelik oldu ve tedavi altına alındı.
Gözaltı Süreci
Yaralanan N.A., olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından İlkadım Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne götürülerek gözaltına alındı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından, N.A. kolları sargılı bir şekilde Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

N.A., İLKADIM AİLE İÇİ VE KADINA KARŞI ŞİDDETLE MÜCADELE BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİNCE GÖZALTINA ALINDI.
