Yeni Birlik Yerel Haberler Samsun'da polislere direnen 3 şüpheli serbest bırakıldı

Samsun'da polislere direnen 3 şüpheli serbest bırakıldı

Samsun'da polislere direniş gösteren baba ve oğlu ile bir arkadaşları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun’un İlkadım ilçesinde narkotik ekipleri durdurmak istediği sırada polislere direndiği ve tehditlerde bulunduğu öne sürülen baba ve oğlu ile birlikte 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın Detayları

Olay, Derebahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Narkotik ekipleri, durumundan şüphelendikleri kişileri durdurmak istedi. Bu sırada iddiaya göre G.R., tehdit içerikli sözler söyleyerek üzerindeki tabancayı yere attı. G.R.’nin babası Y.R.’nin de tehdit ve hakaret içerikli sözlerle polislere direndiği, H.A.’nın ise olay yerine gelerek gözaltı işlemine engel olmaya çalıştığı belirtildi. Takviye ekiplerin müdahalesiyle 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltı ve Yargılama Süreci

Olay sırasında 3 polis memurunun ise hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı öğrenildi. G.R.’nin yere attığı tabanca ile 11 fişek ele geçirildi. Tabancanın seri numarasının Ankara’da görevli bir polise ait silahın seri numarasıyla taklit edildiği tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıktı. G.R. ve Y.R. tutuklanma talebiyle, H.A. ise adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, 3 şüphelinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

SAMSUN’UN İLKADIM İLÇESİNDE NARKOTİK EKİPLERİNİN DURDURMAK İSTEDİĞİ ŞÜPHELİLERDEN BİRİNİN...

SAMSUN’UN İLKADIM İLÇESİNDE NARKOTİK EKİPLERİNİN DURDURMAK İSTEDİĞİ ŞÜPHELİLERDEN BİRİNİN TABANCAYI YERE ATIP POLİSLERE DİRENMESİ OLAYIYLA İLGİLİ BABA VE OĞLU İLE BİRLİKTE 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.