Samsun’un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki araç çarpıştı ve sonucunda 3 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında 2 çocuğun bulunması dikkat çekti.
Kaza, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, K.Ç. yönetimindeki 55 HA 390 plakalı otomobil ile R.Y. idaresindeki 55 ASP 806 plakalı SUV araç, aynı yöne seyir halindeyken çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü K.Ç. ve çocuklar E.N.Ç. ile Y.E.Ç. yaralandı.
Yaralılara müdahale yapıldı:
Kazanın ardından, durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Motosikletli ambulans ekipleri, olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından gelen kara ambulanslarıyla yaralılar, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
İnceleme başlatıldı:
Kazanın sebebine ilişkin olarak yetkililerce inceleme başlatıldı. Olayla ilgili detayların netleşmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

SAMSUN’UN ATAKUM İLÇESİNDE OTOMOBİL VE SUV ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 2’Sİ ÇOCUK 3 KİŞİ YARALANDI.