Samsun’da tramvayda bir kadına yönelik cinsel taciz iddiaları gündeme geldi. Olay, 28 Temmuz Salı günü yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Gençlik Parkı İstasyonu’ndan tramvaya binen diyetisyen İ.Ö. (29), Cumhuriyet Meydanı İstasyonu’nu geçtikten sonra yolcu yoğunluğunun azalmasıyla yanına oturan T.U. (76) isimli şahsın uygunsuz hareketlerini fark etti.
Hareketlerinden rahatsız olan İ.Ö., T.U.'nun elini cebine sokarak cinsel organını çıkarmadan hayasızca hareketler yaptığını tespit etti. Olayın ardından kadın, durumu hemen polise bildirdi ve şikayetçi oldu.
Olay yerine gelen Tekkeköy Polis Merkezi ekipleri, hızlı bir şekilde harekete geçerek T.U.’yu gözaltına aldı. Daha sonra T.U. hakkında cinsel taciz ve hayasızca hareketler suçlarından işlem başlatıldı.
Polisteki işlemleri tamamlanan yaşlı adam, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SAMSUN’DA TRAMVAYDA BİR KADINA YÖNELİK HAYASIZCA DAVRANARAK CİNSEL TACİZDE BULUNDUĞU İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINAN T.U.(76) ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.
