Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı

Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı, çok sayıda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Samsun'da narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu, kentte önemli bir başarı sağladı. Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde yapılan çalışmalar neticesinde 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Polis ekipleri tarafından yapılan baskınlarda, 2 bin 82 adet sentetik ecza hap ile birlikte uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, bu operasyonla uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını engellemeyi hedefliyor.

Operasyonda ele geçirilenler:

Yapılan aramalarda, belirlenen 5 şahsın üzerinde ve ikametlerinde şu suç unsurları bulundu:

  • 15 kök kenevir bitkisi
  • 1,28 gram sentetik kannabinoid
  • 2 adet esrarlı sigara
  • 1 adet hassas terazi
  • 2 adet ruhsatsız tüfek
  • 5 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı

Adli süreç başlatıldı:

Ele geçirilen tüm suç unsurlarına el konularak detaylı incelemeler gerçekleştirildi. Yakalanan 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi. Bu operasyon, bölgede uyuşturucu ile mücadele konusunda atılan önemli adımlardan biri olarak kaydedildi.

ELE GEÇİRİLENLER

ELE GEÇİRİLENLER