Samsun'da polis ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında İlkadım ve Atakum ilçelerinde kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda 12 kişinin yakalandığı bildirildi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bu operasyonlarda hedef aldıkları şahısların üst, araç ve ikametlerinde detaylı arama yaptı. Aramalar sonucunda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddeler:
Operasyonlar sırasında, 5 bin 528 adet sentetik ecza hap, 875.50 gram skunk, 70.70 gram metamfetamin, 34 gram sentetik kannabinoid ve 3 adet hassas terazi gibi ürünler bulundu. Ayrıca, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 7 adet fişek de ele geçirildi.
Yasal süreç başlatıldı:
Polis, yakalanan 12 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığını ve süreçle ilgili soruşturmaların devam ettiğini duyurdu. Uyuşturucuyla etkin mücadele kararlılığı vurgulanarak, bu tür operasyonların süreceği belirtildi.

SAMSUN’DA POLİS EKİPLERİNCE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KAPSAMINDA İLKADIM VE ATAKUM İLÇELERİNDE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 12 KİŞİ YAKALANDI.