Samsun'un Ayvacık ilçesinde, müstakil bir evde meydana gelen yangın sonucunda 50 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Olay, Keskinoğlu Mahallesi'nde bulunan Keskinoğlu Sokak'ta gerçekleşti.
Arnavut kaldırımlı sokakta, henüz belirlenemeyen bir sebeple evin giriş katında yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar, dumanı gördükten sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarların ardından hızla olay yerine intikal eden Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, alevlere müdahale etti.
Alevler kontrol altına alındı
Alevlerin kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekipleri, evin içerisini incelemek için içeri girdi. Burada, yalnız yaşadığı öğrenilen Semiha Yazıcı'nın cansız bedeniyle karşılaşan ekipler, feci şekilde yanmış olan kadının, yangın sırasında evde bulunduğunu tespit etti.
Olay sonrası inceleme başlatıldı
Yangının ardından yapılan ilk incelemelerin ardından, Yazıcı'nın cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için gerekli araştırmalar başlatıldı.

SAMSUN’UN AYVACIK İLÇESİNDE MÜSTAKİL BİR EVDE ÇIKAN YANGINDA 50 YAŞINDAKİ KADIN FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ.