Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sancaktepe'de yeni bir yaşam alanı: Ahmed Arif Yürüyüş Yolu resmen açıldı

Sancaktepe'de yeni bir yaşam alanı: Ahmed Arif Yürüyüş Yolu resmen açıldı

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Ahmed Arif Yürüyüş Yolu'nun açılışında halka hizmet etme kararlılığını vurguladı.

Sancaktepe, İstanbul’da yeni bir yaşam alanına kavuştu. Belediye Başkanı Alper Yeğin, Sarıgazi Mahallesi'nde bulunan Ahmed Arif Yürüyüş Yolu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Yeğin, yürüyüş yolu ile birlikte çocuk oyun alanları, mini futbol ve voleybol sahalarının da hizmete gireceğini belirtti. Yeğin, "Sancaktepe’yi geliştirmeye, dönüştürmeye kararlıyız. Kamuya ait alanları halkımızın kullanımına sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılışta duygu dolu anlar

Açılışta bilgiler veren Alper Yeğin, 4200 metrekarelik bir alana yayılmış olan tesisin içeriğini tanıttı. "Burası, yaklaşık 300 metre uzunluğunda yürüyüş yoluna sahip. Spor aletlerinin yanı sıra çocuk oyun alanları da mevcut. Ahmed Arif'in adını yaşatmak bizim için bir onur," dedi.

Yeğin, tesiste emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu alanın Sancaktepe halkına ait olduğunu vurguladı. "Bundan sonrası burası Sancaktepe halkının. Hepinize saygılar, sevgiler, iyi akşamlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Tören sonunda kurdele kesimi gerçekleştirildi

Açılış, kurdele kesimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu. Çocukların katılımıyla renklendirilen etkinlik, Sancaktepe’de yeni bir sosyal yaşam alanının hayata geçmesi dolayısıyla büyük bir mutluluk yarattı.

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALPER YEĞİN, İLÇE SAKİNLERİNİN KULLANIMINA SUNULAN AHMED ARİF YÜRÜYÜŞ...

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALPER YEĞİN, İLÇE SAKİNLERİNİN KULLANIMINA SUNULAN AHMED ARİF YÜRÜYÜŞ YOLU'NUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.