Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gürpınar, deprem sonrası açıklamalarda bulundu. Saat 10.40’da meydana gelen deprem sonrasında, durumla ilgili bilgi veren Gürpınar, "Çok geçmiş olsun, ciddi bir olumsuzluk görünmüyor. Ekiplerimiz valilik ve AFAD koordinasyonunda sahada çalışıyor. Durum çok şükür iyi vaziyettedir. Şanlıurfa geniş bir alan kırsalda taramalarımız sürüyor. Deprem şiddetliydi" dedi.
Can kaybı ve yıkım yok
Vali Şıldak ise, deprem sonrası sahada incelemelerin sürdüğünü belirterek, can kaybı ve yıkımın bulunmadığını söyledi. Ayrıca, artçı sarsıntılar konusunda vatandaşları uyardı.

ANLIURFA VALİSİ HASAN ŞILDAK