Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Saraykent'te anız ateşi alev alev yaktı: 150 dönüm otluk alan zarar gördü

Saraykent'te anız ateşi alev alev yaktı: 150 dönüm otluk alan zarar gördü

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde çıkan anız yangını, 150 dönüm otluk alanı küle çevirdi. Yangın kontrol altına alındı, can kaybı yaşanmadı.

Yozgat’ın Saraykent ilçesi, anız ateşi nedeniyle büyük bir yangınla karşı karşıya kaldı. Divanlı Kayalıkları mevkiinde çıkan yangında, toplamda 150 dönüm otluk alan zarar gördü.

Yangına müdahale ve kontrol altına alınması

Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine hızla olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almayı başardı ve daha büyük bir felaketin önüne geçti. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmaması, sevindirici bir gelişme olarak öne çıktı.

İnceleme süreci başladı

Yangının nedenine dair yapılan ilk incelemelerde, anız ateşinin yangına yol açtığı belirlendi. Yetkililer, bu tür olayların önlenmesi adına daha sıkı önlemler almayı planlıyor. Yangınla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

YOZGAT'IN SARAYKENT İLÇESİNDE ANIZ ATEŞİ YANGINA NEDEN OLURKEN, 150 DÖNÜM OTLUK ALAN YANDI.

YOZGAT'IN SARAYKENT İLÇESİNDE ANIZ ATEŞİ YANGINA NEDEN OLURKEN, 150 DÖNÜM OTLUK ALAN YANDI.