Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Seferihisar Belediyesindeki rüşvet soruşturmasında 47 kişi adliyeye sevk edildi

Seferihisar Belediyesindeki rüşvet soruşturmasında 47 kişi adliyeye sevk edildi

Seferihisar Belediyesine yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan 47 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Seferihisar Belediyesi'nde yürütülen büyük bir 'rüşvet ve yolsuzluk' soruşturması kapsamında, gözaltına alınan 47 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, çok sayıda suçlamayı içeriyor.

Soruşturma detayları:

Yürütülen soruşturmada, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, imar ve ruhsat işlemlerinde usulsüzlük gibi ağır suçlamalar yer almakta. Ayrıca kamu taşınmazlarının usulsüz satışı ve delil yok etme gibi eylemlerle birlikte suç örgütüyle bağlantılı faaliyetler tespit edilmiş durumda.

Operasyon süreci:

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 11 Eylül Cuma günü düzenlediği eş zamanlı operasyonlarla şüphelilerin yakalanması için belirlenen adreslere baskınlar gerçekleştirdi. Operasyonların sonuçları oldukça dikkat çekici oldu; 47 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ancak, adresinde bulunamayan bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar hâlâ devam ediyor.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerin, emniyetteki sorgu ve işlemleri tamamlandıktan sonra adliye süreci sürüyor. Bu olayın halk üzerindeki etkileri ve sonuçları merakla bekleniyor.

GÖZALTINA ALINAN 47 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.  (ARŞİV)

GÖZALTINA ALINAN 47 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ. (ARŞİV)