Antalya’nın Serik ilçesinde tarlaya gitmekte olan iki servis minibüsünün karıştığı kazada 5 kadın işçi yaralanırken, kazaya karışan sürücülerden biri aracı bırakarak kayıplara karıştı.
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Kökez Mahallesi 5109 Sokak üzerinde yaşanan trafik kazası, bölgede büyük paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, Mustafa D. yönetimindeki 63 AJP 310 plakalı minibüs ile Abut A. idaresindeki 27 AHF 686 plakalı işçi servisi cadde üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlardan biri, yol kenarında bulunan tek katlı bir evin duvarına çarparak durabildi.
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan ve Suriye uyruklu oldukları belirlenen 5 kadın işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Serik Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Sürücü sırra kadem bastı
Kazanın ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 27 AHF 686 plakalı minibüsün sürücüsü Abut A., aracını olay yerinde terk ederek bölgeden uzaklaştı. Emniyet güçleri, kaçan sürücünün yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kazanın meydana geldiği noktada incelemeler sürüyor. Yetkililer, tarım işçilerini taşıyan araçların denetimlerinin artırılacağını belirtti.