Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sıcaklardan bunalan atık kağıt toplayıcısı ay-yıldızın gölgesine sındı

Sıcaklardan bunalan atık kağıt toplayıcısı ay-yıldızın gölgesine sındı

Kahramanmaraş'ta hava sıcaklıkları artarken, bir atık kağıt toplayıcısı ay-yıldız figürünün gölgesine sığındı.

Kahramanmaraş’ta yükselen sıcak hava, sokaklarda çalışan atık kağıt toplayıcılarını olumsuz etkiliyor. Lokman Gökburun, sıcak havadan korunmak amacıyla orta refüjde bulunan ay-yıldız simgesinin gölgesine sığındı.

Öğle saatlerinde hava sıcaklığının artmasıyla birlikte Gökburun, geri dönüşüm malzemeleri toplayarak geçimini sağlamak için yürümeye devam ediyor. Kavurucu sıcak altında ağır bir mesai geçiren Gökburun, gölgede dinlenerek serinlemeyi tercih etti.

Gökburun, durumu ile ilgili olarak, "Dulkadiroğlu’ndan Onikişubat’a kadar yürüdüm. Gün içerisinde çalışmak her geçen saat daha da zorlaşıyor. Şu anda ben geziniyorum, yaya olarak atık kağıt ve hurda topluyorum. Sıcaktan dolayı gölgeyi görünce oturup dinlenmek istedim. Malum, havaların sıcaklığı arttı. Dulkadiroğlu ilçesindeki Diş Hastanesi’nin oradan çıkıp Onikişubat bölgesine günlük geliyorum. Akşam sabah mecbur ekmek durumu ve kimseye muhtaç olmamak için bu işi yapıyorum. Çok sıcaklarda akşamları çıkıyorum" şeklinde konuştu.

KAHRAMANMARAŞ'TA ETKİSİNİ ARTIRAN SICAK HAVADAN ETKİLENEN ATIK TOPLAYICI VATANDAŞ, SICAKLARDAN...

KAHRAMANMARAŞ'TA ETKİSİNİ ARTIRAN SICAK HAVADAN ETKİLENEN ATIK TOPLAYICI VATANDAŞ, SICAKLARDAN KORUNMAK İÇİN ORTA REFÜJDE BULUNAN AY-YILDIZ FİGÜRLÜ SİMGENİN GÖLGESİNE SIĞINARAK SERİNLEDİ.

KAHRAMANMARAŞ'TA ETKİSİNİ ARTIRAN SICAK HAVADAN ETKİLENEN ATIK TOPLAYICI VATANDAŞ, SICAKLARDAN...