Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Silivri'de bir haftada gerçekleştirilen denetimlerde dikkat çeken rakamlar

Silivri'de bir haftada gerçekleştirilen denetimlerde dikkat çeken rakamlar

Silivri'de 7-13 Eylül tarihleri arasında toplam 28 bin 251 kişi ve araç sorgulandı; 51 aranan şahıs yakalandı.

Silivri'de, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, 7-13 Eylül tarihleri arasında yürütülen denetimlerin sonuçları açıklandı. Bu süreçte, toplam 20 bin 323 kişi ve 7 bin 928 araç sorgulandı.

Emniyet Müdürlüğü denetimleri

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarda 12 bin 620 kişinin GBT sorgulamasını yaptı ve bin 938 aracı kontrol etti. Bu denetimlerde aranan 30 şahıs tespit edilirken, 11 kişi gözaltına alındı. Ayrıca 13 yoklama kaçağı hakkında işlem yapıldı. Denetimlerde bir silah ile yasaklı madde ele geçirildi.

Jandarma faaliyetleri

Jandarma ekipleri ise 7 bin 703 kişiyi sorguladı ve 5 bin 990 aracı denetledi. Bu denetimler sonucunda 21 aranan şahıs ile 8 yoklama kaçağı tespit edildi. Jandarma tarafından 8 kişi gözaltına alındı ve 8 kişi tutuklandı. Ekipler ayrıca bir silah ele geçirildi.

Bir haftalık denetimler sonucunda, polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen işlemler toplamda 28 bin 251 kişi ve araç üzerinde sorgulama ve kontrol yapıldığını gösterdi. Aranan toplamda 51 şahıs tespit edilirken, iki adet silah ele geçirildi.

SİLİVRİ’DE BİR HAFTADA 20 BİN 323 KİŞİ İLE 7 BİN 928 ARAÇ SORGULANDI.

SİLİVRİ’DE BİR HAFTADA 20 BİN 323 KİŞİ İLE 7 BİN 928 ARAÇ SORGULANDI.