Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sivas'ta çocuk parkında çırılçıplak gezen şahıs mahalleliyi bezdirdi

Sivas'ta çocuk parkında çırılçıplak gezen şahıs mahalleliyi bezdirdi

Sivas Mahmet Akif Ersoy Mahallesi'nde akli dengesi bozuk madde bağımlısı bir kişinin çocuk parkında çırılçıplak bir şekilde gezmesi mahalleliyi isyan ettirdi. Şahsın soyunup gezdiği anlar da vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Yerel Haberler

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde akli dengesinin bozuk olduğu düşünülen madde bağımlısı şahıs, çocuk parklarında soyunuyor. Şahsın geçtiğimiz günlerde oyun parkında soyunduğu anlar cep telefonuyla görüntülenirken, bu durum çocuklarını oyun oynamak için parklara yollayamayan mahalle halkını isyan ettirdi.

"ÇOCUKLAR, KADINLAR GELİYOR KOMPLE ÇIPLAK GEZİYOR"

Mahalle esnaflarından Muhammed Bozkuş, yetkililerden yardım istediğini belirterek, "Bu parkta karşıda biz sanayi esnafıyız. Burada birkaç gündür bir tinerci var, mahallenin eski tinercilerinden. Yeni çıktı piyasaya. Yıllardan beri Samsun'da tedavi olduğunu biliyorduk. Dün bayağı çıplak bir vaziyette burada dolaştı, elbiselerini çıkardı. Karşısı aile apartmanı, biz burada esnafız. Çocuklar geliyor, kadınlar geliyor buraya. Komple çıplak geziyor.

"SAYIN VALİMİZDEN YARDIM TALEP EDİYORUZ"

Ben söylemeye utanıyorum. Etik bir şey değildi. Bunun için sayın valimizden, emniyet güçlerimizden yardım talep ediyoruz. Çünkü bizim buna yapabilecek bir şeyimiz yok. Akli dengesi yerinde değil. Biz boya işiyle uğraşıyoruz. Öğrense gelse bizim başımız belaya gider. Bu da olayın ayrı bir boyutu yani. O yüzden yardım istiyoruz. ya da buraya bir bekçi istiyoruz" dedi.

"VATANDAŞLAR ÇOCUKLARINI PARKA GETİREMİYOR"

Selami Yörük ise çıplak adamın görüldüğü parklardan geçerken bile tedirginlik yaşadıklarını belirterek, "Can güvenliğimiz yok. Akşamları gerektiği yerde geç çıkıyoruz. Evimize giderken buradan geçmeye korkuyoruz. Aynı zamanda ustanın da bahsettiği gibi. Tiner bizim de ilgi alanımız, kullanıyoruz. Dükkanda genç çıraklarımız var, onlar da hiçbir şey yapamazlar. Biz 5-10 kişi baş gelemeyiz onunla. Öyle kapasitedeki insana güç yetmesi imkansız. Sayın valimizden yardım istiyoruz. Samsun'dan geldiyse alsınlar buradan. Orada akıl hastanesi mi var? Ne var ise götürsün. Gelmiş tamamen çıplak bir vaziyette buraya. Arkadaşlar görmüş videosunu çekmiş. Buralar aile, aynı zamanda burası işlek bir cadde. İnsan eksik olmuyor ki buradan. İnsanlar çocuklarını parka getiremiyor artık. Çocukların burada olacağı saatte kimse yok" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *