Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sivas'ta muhtarın bulduğu 20 kiloluk dev mantar dikkati çekti

Sivas'ta muhtarın bulduğu 20 kiloluk dev mantar dikkati çekti

Sivas’ta bir muhtar, 20 kilogram ağırlığında dev bir mantar buldu; köyde merak konusu oldu.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Subaşı Köyü Muhtarı Ferhat Meran, doğada yaptığı yürüyüş sırasında yaklaşık 20 kilogram ağırlığında dev bir mantar buldu. Bu büyüklükteki mantar, köyde büyük ilgiyle karşılandı.

Muhtar Meran, doğal alanda tek parça halinde bulduğu mantarı köye getirerek, vatandaşlarla paylaştı. Kısa sürede ilgi odağı haline gelen bu dev mantar, köy sakinleri tarafından merakla incelendi.

Bölgedeki doğal yaşamda son yıllarda görülen en büyük mantarlardan biri olarak değerlendirilen bu dev mantar, görenleri hayrete düşürmesiyle dikkat çekiyor.

SİVAS'IN YILDIZELİ İLÇESİ SUBAŞI KÖYÜ MUHTARI FERHAT MERAN, DOĞADA YAPTIĞI GEZİ SIRASINDA YAKLAŞIK...

SİVAS'IN YILDIZELİ İLÇESİ SUBAŞI KÖYÜ MUHTARI FERHAT MERAN, DOĞADA YAPTIĞI GEZİ SIRASINDA YAKLAŞIK 20 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA DEV BİR MANTAR BULDU. GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİREN MANTAR KÖYDE İLGİ ODAĞI OLDU.

SİVAS'IN YILDIZELİ İLÇESİ SUBAŞI KÖYÜ MUHTARI FERHAT MERAN, DOĞADA YAPTIĞI GEZİ SIRASINDA YAKLAŞIK...