Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Siverek'te aniden bastıran fırtına işçileri zor durumda bıraktı

Siverek'te aniden bastıran fırtına işçileri zor durumda bıraktı

Siverek'te aniden meydana gelen fırtına, açık alanda çalışan işçilere zor anlar yaşattı ve hasara yol açtı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, aniden meydana gelen fırtına, ilçe genelinde büyük bir panik yarattı. Vatandaşlar, ekili alanlarda ve açık hava şartlarında çalışırken, bu beklenmedik hava olayıyla karşılaştı.

Açık alanda çalışan işçiler zor anlar yaşadı:

Özellikle Kayseri Mahallesi'nde domates tarlasında çalışan işçiler, fırtınanın etkisiyle büyük şok yaşadı. Bir anda bastıran şiddetli rüzgar, bütün alanı toz ve dumanla kaplarken, işçilerin yaşadığı zorlu anlar cep telefonlarıyla kaydedildi.

Olası bir faciayı önledi:

Fırtına, Bağlar Mahallesi'nde de hasara sebep oldu. Burada bir ağaç, kuvvetli rüzgar nedeniyle büyük bir dalını kaybetti. Neyse ki, ağacın kırıldığı sırada çevrede kimsenin olmaması, potansiyel bir facianın önüne geçmiş oldu.

Yetkililer, vatandaşlara tedbir almaları konusunda uyarılarda bulunarak, beklenmedik hava koşullarına karşı dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi.

ŞANLIURFA’NIN SİVEREK İLÇESİNDE ANİDEN BASTIRAN FIRTINA, KISA SÜRELİĞİNE VATANDAŞLARA ZOR ANLAR...

ŞANLIURFA’NIN SİVEREK İLÇESİNDE ANİDEN BASTIRAN FIRTINA, KISA SÜRELİĞİNE VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI.