Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde seyir halindeki bir otomobilin park halindeki araca çarpması sonucu meydana gelen kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Uçar Caddesi üzerinde yaşanan olayda, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde duran bir araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, yan yatarak durabildi.
Vatandaşların yardımıyla kurtarıldı
Çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığı kazada, araç içerisinde sıkışan sürücü, çevredekilerin hızlı müdahalesiyle otomobilden çıkarıldı. Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kaza anı saniye saniye kaydedildi
Bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobilin park halindeki araca çarptığı ve ardından yan yattığı anlar net bir şekilde görüldü. Emniyet güçleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.