Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Siverek’te long süreli mahkûmiyetle aranan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı

Siverek’te long süreli mahkûmiyetle aranan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı

Siverek’te 25 yıl hapis cezası bulunan R.Ç., jandarma operasyonuyla yakalandı. Adli makamlara sevk edildi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, kasten öldürme suçundan toplam 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.Ç. isimli şahıs, jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla başlattığı çalışmaları sıkı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekipleri koordineli bir operasyon gerçekleştirdi.

Jandarma’nın Hedefi Suçlular

Yürütülen çalışmalar sonucunda R.Ç.'nin gizlendiği yer tespit edilerek düzenlenen operasyonda yakalandı. Bu olay, jandarmanın suç oranını azaltma hedefi doğrultusunda attığı önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Adli Süreç Başladı

Yakalanan R.Ç., gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edilmek üzere jandarma ekipleri tarafından teslim edildi. Bu tür operasyonların devam edeceği belirtildi.

SİVEREK

SİVEREK