Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Tavşanlı'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1'i ağır 2 yaralı

Tavşanlı'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1'i ağır 2 yaralı

Tavşanlı'da meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil takla atarak tarlaya uçtu, 1 kişinin durumu ağır.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin takla atarak tarlaya uçması sonucu toplamda 2 kişi yaralandı. Yaralılardan 1'inin durumu ağır.

Kaza, Tavşanlı-Balıköy yolu üzerinde, Emirler köyü yakınlarındaki hemzemin geçitte gerçekleşti. Balıköy istikametinden Tavşanlı yönüne giden H.S. yönetimindeki 43 AHT 795 plakalı otomobil, hemzemin geçide doğru rampa aşağı indiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıktı. Kontrolden çıkan araç defalarca takla atarak yol kenarındaki tarlaya savruldu.

Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle birlikte, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Tavşanlı Belediyesi İtfaiye ekipleri, ters dönen araçta sıkışan yaralıları titiz bir çalışma ile kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kazada yaralanan sürücü H.S. ile yolcu olarak bulunan M.Ç., olay yerindeki ilk müdahaylelerinin ardından ambulanslarla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan M.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, sürücü H.S.’nin sağlık durumunun ise iyi gittiği bildirildi.

TAVŞANLI'DA OTOMOBİL TAKLA ATTI: 1'İ AĞIR 2 YARALI

TAVŞANLI'DA OTOMOBİL TAKLA ATTI: 1'İ AĞIR 2 YARALI