Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Tekirdağ'da jandarmadan kaçan sürücüye yüksek ceza, araç sahibi tepki gösterdi

Tekirdağ'da jandarmadan kaçan sürücüye yüksek ceza, araç sahibi tepki gösterdi

Marmara Ereğlisi'nde jandarma çevirmesinden kaçan sürücüye 240 bin lira ceza kesilirken, araç sahibine de 40 bin lira ceza verildi.

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, jandarma çevirmesinden kaçan bir otomobil, nefes kesen bir kovalamaca sonrasında Çorlu ilçesi girişinde yakalandı. Olay, gece saatlerinde Çeşmeli - Türkgücü yolu üzerinde gerçekleşti. Jandarma ekipleri, trafik ve asayiş denetimi sırasında çevirmeye giren bir otomobilin sürücüsünün ‘dur’ ihtarına uymadığını tespit etti ve araç peşine düştü.

Kovalamaca, Çorlu Havuzlar Mahallesi girişinde sona erdi. Jandarma ekiplerinin titiz takibi ile İsmetpaşa Bulvarı’nda durdurulan otomobilin sürücüsüne Çorlu İlçe Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından işlem uygulandı.

Yapılan kontroller sonucu, yasal sınırın altında alkollü olduğu belirlenen sürücü A.D.’ye, ‘dur’ ihtarına uymamaktan dolayı 240 bin lira para cezası kesildi. Ayrıca, otomobilin sahibine de 40 bin lira ceza uygulanırken, araç 60 gün süreyle trafikten men edildi. Otomobil daha sonra çekici vasıtasıyla Avcı Oto yedi emin otoparkına kaldırıldı.

Olay sonrası sürücünün kaçması üzerine, araç sahibi tepkisini dile getirerek, "Ben sana kaçma diye kaç oldu söyledim. Devletten kaçılır mı yahu? Devletten kaçamazsın" şeklinde konuştu.

JANDARMADAN KAÇAN SÜRÜCÜYE ARAÇ SAHİBİNDEN TEPKİ: "DEVLETTEN KAÇAMAZSIN"

JANDARMADAN KAÇAN SÜRÜCÜYE ARAÇ SAHİBİNDEN TEPKİ: "DEVLETTEN KAÇAMAZSIN"

JANDARMADAN KAÇAN SÜRÜCÜYE ARAÇ SAHİBİNDEN TEPKİ: "DEVLETTEN KAÇAMAZSIN"