Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Tekirdağ'da metruk bina yangını mahalle sakinlerini sokağa döktü

Tekirdağ'da metruk bina yangını mahalle sakinlerini sokağa döktü

Tekirdağ Çorlu'da metruk bir evde çıkan yangın, çevre sakinlerini sokağa dökerken itfaiye ekipleri müdahale etti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Kemalettin Mahallesi Nilay Sokak üzerinde bulunan terk edilmiş bir metruk binada yangın çıktı. Gece saat 04.00 civarında meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan alevler kısa sürede binayı sararak çatısına ulaştı.

Yangını fark eden mahalle sakinleri, durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Bu esnada, emniyet güçleri de çevrede güvenlik önlemleri alarak meraklı vatandaşların olay yerine yaklaşmasını engelledi.

Geçmişteki yangınlar ve güvenlik endişeleri:

Yangın sonrası olay yerinde yapılan incelemelerde, aynı binada bir hafta önce de yangın çıktığı öğrenildi. Vatandaşlardan biri, yetkili birimlere metruk binanın yıkılması için talepte bulunduklarını ifade etti.

Yangının ardından metruk bina kullanılamaz hale gelirken, yanında bulunan bir apartmanın dış cephesi de alevlerin yoğun sıcaklığı sebebiyle zarar gördü. Yangının çıkış sebebi konusunda araştırmalar devam ediyor.

TEKİRDAĞ'DA METRUK BİNADA ALEVLER GECEYİ AYDINLATTI, MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

TEKİRDAĞ'DA METRUK BİNADA ALEVLER GECEYİ AYDINLATTI, MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ