Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Tekirdağ'da mevlit sonrası gıda zehirlenmesi iddiaları üzerine 50 kişi hastaneye kaldırıldı

Tekirdağ'da mevlit sonrası gıda zehirlenmesi iddiaları üzerine 50 kişi hastaneye kaldırıldı

Tekirdağ'da bir mevlit programında dağıtılan pilav sonrası 50 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen bir mevlit programı sonrasında yaklaşık 50 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay, Süleymanpaşa'nın Karacakılavuz Mahallesi'nde gerçekleştirilen mevlit etkinliğinde ikram edilen pilavın ardından meydana geldi.

Mevlit sebebiyle yapılan pilav dağıtımından sonra bazı katılımcılar, mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetleri yaşadılar. Bu şikayetleri yaşayan vatandaşlar, ambulanslar ve kendi imkanlarıyla Tekirdağ’daki çeşitli hastanelere gitmek zorunda kaldı. Tedavi altına alınan kişilerin sağlık durumlarının general olarak iyi olduğu bildirildi.

Yaşanan gelişmenin ardından, sağlık ekipleri ve ilgili kurumlar inceleme başlattı. Gıda zehirlenmesinin nedenini belirlemek amacıyla, ikram edilen pilavdan örnekler alınarak laboratuvara gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE DÜZENLENEN BİR MEVLİT PROGRAMINDA DAĞITILAN PİLAVI TÜKETTİKTEN...

TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE DÜZENLENEN BİR MEVLİT PROGRAMINDA DAĞITILAN PİLAVI TÜKETTİKTEN SONRA RAHATSIZLANAN YAKLAŞIK 50 KİŞİ, GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANELERE KALDIRILDI.

OLAY, SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNE BAĞLI KARACAKILAVUZ MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELDİ. MEVLİT PROGRAMI...