Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Tekirdağ'da otomobil ve motosiklet kazası sonrası tartışmalar yükseldi

Tekirdağ'da otomobil ve motosiklet kazası sonrası tartışmalar yükseldi

Tekirdağ'da otomobil ile motosikletin karıştığı kazada taraflar arasında haklılık tartışması yaşandı.

Tekirdağ'da, otomobil ile motosikletin karıştığı maddi hasarlı bir kaza, taraflar arasında tansiyonun artmasına neden oldu.

Olay, Çorlu ilçesi Salih Omurtak Caddesi üzerindeki eski cezaevi mevkiinde meydana geldi. Motosiklet ve otomobil, yol ayrımında çarpıştı. Kaza sonrasında taraflar arasında anlaşma sağlanamayınca olay yerine trafik polisi çağrıldı.

Sürücüler arasında bir süre 'kim haklı' tartışması yaşanırken, trafik polisinin olay yerine gelmesi ve kaza raporunun düzenlenmesinin ardından taraflar olay yerinden ayrıldı.

TEKİRDAĞ'DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN KARIŞTIĞI MADDİ HASARLI KAZA SONRASI TARAFLAR ARASINDA...

TEKİRDAĞ'DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN KARIŞTIĞI MADDİ HASARLI KAZA SONRASI TARAFLAR ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ.