Yeni Birlik Yerel Haberler Tekirdağ'da sağanak felaketi: Binadan kopan parçalar ölümden etti

Tekirdağ'da sağanak felaketi: Binadan kopan parçalar ölümden etti

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde sağanak yağış nedeniyle bir binadan kopan beton parçaları kaldırıma düştü. Yayanın ölümden döndüğü anlar saniye saniye kaydedildi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde etkili olan sağanak yağış, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Şiddetli yağışla birlikte bir binadan kopan tehlikeli parçalar, büyük bir gürültüyle kaldırıma düştü. O sırada Hükümet Caddesi üzerinde yürüyen bir vatandaş, üzerine bomba gibi düşen parçalardan saliselerle kurtulmayı başardı.


Şok geçiren vatandaş başını tuttu

Parçaların yere düşmesiyle neye uğradığını şaşıran vatandaş, yaşadığı korkuyla ellerini başına götürerek bir süre olayın şokunu yaşadı. Büyük bir felaketi saniyelerle atlatan yayanın yaşadığı panik ve binadan kopan parçaların kaldırıma düşme anı, çevredeki bir iş yerinin **güvenlik kamerası** tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde ölümden dönen vatandaşın yaşadığı dehşet net bir şekilde yer aldı.