Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Tekirdağ’da yolcu minibüsü şarampole devrildi

Tekirdağ’da yolcu minibüsü şarampole devrildi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde minibüs ve otomobil çarpıştı; kazayı 13 yolcu, yaralanmadan atlattı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen kazada, bir yolcu minibüsü otomobille çarpışarak şarampole devrildi. Neyse ki, kaza sırasında minibüste bulunan yaklaşık 13 yolcu arasında yaralanan olmadı.

Kaza, Süleymanpaşa ilçesi girişinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, otomobil ile çarpışan minibüs kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. Olayın ardından, ihbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Ekipler, bölgedeki güvenlik önlemlerini alırken, kazaya karışan araçlarda incelemeler yaptı.

Kaza sırasında herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmaması, olay yerinde bulunanlara ve yolculara rahat bir nefes aldırdı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE YOLCU MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA...

TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE YOLCU MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA MİNİBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ. KAZADA YAKLAŞIK 13 YOLCUNUN BULUNDUĞU MİNİBÜSTE VE OTOMOBİLDE MADDİ HASAR OLUŞURKEN, YARALANAN OLMAMASI SEVİNDİRDİ.

TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE YOLCU MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA...