Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ters yönden geldi, ceza yiyince polise "tuzak kuruyorsun" diye bağırdı

Ters yönden geldi, ceza yiyince polise "tuzak kuruyorsun" diye bağırdı

Kurban Bayramı öncesinde trafik denetimlerini artıran Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde sıkı bir denetim gerçekleştirdi.

Eskişehir'de trafik kurallarını hiçe sayarak ters yöne giren sürücü, eksik belgeleri nedeniyle yüklü bir ceza ile karşılaşınca görevli memurlara sitem etti.

Kurban Bayramı öncesinde trafik denetimlerini artıran Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde sıkı bir denetim gerçekleştirdi. Bu sırada İşbulma Sokak'tan ters yöne girerek doğrudan denetim noktasına çıkan O.Ö.S. yönetimindeki panelvan, polis ekipleri tarafından durduruldu.

Eksik belgeler pahalıya patladı

Yapılan detaylı kontrollerde sürücünün SRC, psikoteknik ve yetki belgelerinin bulunmadığı tespit edildi. Ters yönde seyretmenin de eklenmesiyle birlikte sürücüye toplamda 52 bin 665 TL tutarında idari para cezası uygulandı.

Cezayı kabul etmeyen sürücüden tepki

Uygulanan işleme sert tepki gösteren O.Ö.S., polis memurlarına "Senin görevin insana tuzak kurmak değil" diyerek çıkıştı. Ceza makbuzunu almayı reddeden sürücünün "Allah'ınızdan bulun" sözleri dikkat çekti.

Aynı noktada ikinci ceza

Denetimlerin devam ettiği sırada, aynı sokaktan ters yöne girerek ilerleyen bir başka sürücü T.Y. de ekiplerin dikkatinden kaçmadı. 34 FBC 414 plakalı aracın sürücüsüne, ters yönde ilerlediği gerekçesiyle 10 bin TL ceza kesildi. Emniyet yetkilileri, bayram trafiğinde güvenliğin sağlanması adına denetimlerin kararlılıkla süreceğini belirtti.