Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Tırın benzin istasyonuna dalması sonucu bir kişi hayatını kaybetti

Tırın benzin istasyonuna dalması sonucu bir kişi hayatını kaybetti

Bursa'nın İznik ilçesinde kömür yüklü tırın benzin istasyonuna girmesi sonucu biri ölü, iki yaralı var.

Bursa’nın İznik ilçesinde meydana gelen üzücü bir kaza, kömür yüklü bir tırın benzin istasyonuna dalmasıyla sonuçlandı. Olayda, markette alışveriş yapan 54 yaşındaki çiftçi Erdinç Cirit hayatını kaybederken, tır sürücüsü de yaralandı.

Olay, Çakırca Mahallesi'ndeki bir benzin istasyonunda gerçekleşti. Tırın sürücüsü Kutret K. (52), direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından akaryakıt istasyonuna hızla girerek market kısmına çarptı. Bu talihsiz kaza, markette bulunan müşterilerden biri olan Erdinç Cirit’in hayatını kaybetmesine neden oldu.

Kazanın detayları, istasyonun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, tırın önce akaryakıt pompalarını devirdiği ardından da market bölümüne girdiği yer alıyor. Olay anında market çalışanı İbrahim Y. ise kazadan kıl payı kurtularak hafif yaralandı.

Olay yerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kazada hayatını kaybeden Erdinç Cirit’in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Tır sürücüsü Kutret K., jandarma ifadesinde anlık bir dalgınlık yaşadığını belirtti. Kazayla ilgili geniş çaplı bir tahkikat başlatıldı ve sürücünün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İZNİK İLÇESİNDEKİ KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI. BENZİN İSTASYONUNUN MARKETİNDE ALIŞVERİŞ YAPAN BİR...

İZNİK İLÇESİNDEKİ KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI. BENZİN İSTASYONUNUN MARKETİNDE ALIŞVERİŞ YAPAN BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

İZNİK İLÇESİNDEKİ KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI. BENZİN İSTASYONUNUN MARKETİNDE ALIŞVERİŞ YAPAN BİR...