Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Tokat’ta elektrik direğine çarpan otomobil takla attı, sürücü yaralandı

Tokat’ta elektrik direğine çarpan otomobil takla attı, sürücü yaralandı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde otomobilin kontrolü kaybederek elektrik direğine çarpması sonucu sürücü yaralandı.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil elektrik direğine çarparak takla attı. Sürücü Y.K., kaza sonrası yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sularında Erbaa Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Y.K. yönetimindeki 34 VJ 5635 plakalı Opel marka otomobil, kavşağa girdiği esnada yönünü kaybederek karşı şeride geçti. Savrulan otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak takla attı.

Kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Servis ve güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine intikal eden sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansa alınan Y.K., Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kazanın meydana geldiği an, çevredeki bir işletmenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayın detaylarına ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Otomobil takla attı, sürücü yaralandı: Kaza anı kamerada

Otomobil takla attı, sürücü yaralandı: Kaza anı kamerada