Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Trafik kazasında hemşire çiftin gösterdiği çaba takdir topladı

Trafik kazasında hemşire çiftin gösterdiği çaba takdir topladı

Manisa-Turgutlu yolunda motosiklet kazasında hayatını kaybeden sürücü için hemşire çift, zarar vermek için beklemeden müdahale etti.

Manisa-Turgutlu kara yolunda gerçekleşen trafik kazasında, karşı şeride geçtiği öne sürülen motosiklet sürücüsü 59 yaşındaki Engin Gençer, hayatını kaybetti. Olay detayları, hemşire karı-kocanın gösterdiği özveriyle dikkat çekti.

Kaza, Akpınar Tesisleri önünde meydana geldi. Gençer'in kullandığı 35 CMH 957 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir sebeple kendi şeridinden çıkarak refüjdeki su tahliye kanalına girdi ve ardından karşı şeride geçti. Motosiklet bir süre bu alanda bekledikten sonra, Turgutlu istikametinden Manisa yönüne giden R.A. yönetimindeki 34 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, olay yerinde hemşire olan karı-koca tarafından kurtarılmaya çalışıldı. Kazaya karışan otomobilde bulunan hemşire çift, sağlık ekipleri gelene kadar, Engin Gençer’e dakikalarca kalp masajı yaparak yaşama döndürmeye çalıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Gençer, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinde çalışan güvenlik ve jandarma trafik ekipleri, trafik akışını kontrol altına aldı. Görgü tanıkları, motosikletin kendi şeridinden çıkmasının ardından karşı şeride geçerek burada kazanın meydana geldiğini bildirdi. Engin Gençer’in evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

MANİSA-TURGUTLU KARAYOLUNDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, KARŞI ŞERİDE GEÇTİĞİ ÖNE SÜRÜLEN...

MANİSA-TURGUTLU KARAYOLUNDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, KARŞI ŞERİDE GEÇTİĞİ ÖNE SÜRÜLEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ENGİN GENÇER YAŞAMINI YİTİRDİ. KAZAYA KARIŞAN OTOMOBİLDE BULUNAN HEMŞİRE KARI-KOCA, SAĞLIK EKİPLERİ GELİNCEYE KADAR DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPARAK SÜRÜCÜYÜ HAYATA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI.

KAZAYA KARIŞAN OTOMOBİLDE BULUNAN HEMŞİRE KARI-KOCA İSE SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE ULAŞINCAYA...