Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, motosiklet sürücüsü ile ticari taksi şoförü arasında çıkan trafik kavgası cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay sonrasında gözaltına alınan taksi sürücüsünün, daha önce benzer bir ihlali gerçekleştirmiş olması nedeniyle ehliyeti daimi olarak iptal edildi. Ayrıca sürücüye 180 bin TL idari para cezası kesilirken, aracının trafikten men edilme süresi 2 ay olarak belirlendi.
Olay, Gazipaşa ilçesi Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Şiddetli bir tartışma, kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga anı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından engellenmeye çalışılsa da, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde tarafların yumruklaştığı, yaşlı bir adamın ise aldığı darbe sonucu yere düştüğü gözlemlendi.
Olayın ardından ticari taksi sürücüsü hakkında 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 46/4 maddesi uyarınca işlem yapıldı. Sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edilirken, aracının 2 ay süreyle trafikten men edilmesi kararlaştırıldı. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirilmiştir.

Trafik kavgasında ticari taksi sürücüsünün yumruk attığı yaşlı adam yere düştü... O anlar kamerada