Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Trafikte dehşet anları: Ailesiyle yolculuk yaparken sopalı saldırıya uğradı

Trafikte dehşet anları: Ailesiyle yolculuk yaparken sopalı saldırıya uğradı

Ailesiyle birlikte ölümden dönen sürücü, gaza basarak olay yerinden uzaklaşmayı başardı. Hatay'ın Antakya ile Reyhanlı ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda, trafikte yaşanan basit bir yol verme tartışması az kalsın faciayla sonuçlanıyordu.

Hatay'da seyir halindeki bir otomobilin önünü kesen saldırganlar, ellerindeki sopalarla araca zarar vererek dehşet saçtı. Ailesiyle birlikte ölümden dönen sürücü, gaza basarak olay yerinden uzaklaşmayı başardı.

Hatay'ın Antakya ile Reyhanlı ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda, trafikte yaşanan basit bir yol verme tartışması az kalsın faciayla sonuçlanıyordu. Demirköprü Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda, selektör yaparak yol isteyen bir sürücü ile önündeki araç sahibi arasında gerginlik yaşandı.

Saldırganlar yolu kapattı

Tartışmanın büyümesi üzerine, diğer araçtan inen üç şahıs, ailece seyahat eden sürücünün otomobilinin önünü kesti. Araçtan ellerinde sopalarla inen saldırganlar, otomobilin kapılarını zorlayarak sürücüye ulaşmaya çalıştı. Bu sırada aracın camlarını kıran şahıslar, araç içerisindekilere korku dolu anlar yaşattı.

Sürücünün soğukkanlı hamlesi hayat kurtardı

Saldırının şiddetini fark eden sürücü, panik yapmadan aracını hareket ettirerek saldırganların elinden kurtulmayı başardı. Olayın ardından büyük şok yaşayan aile, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yaşanan o anlar ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Jandarma ekipleri harekete geçti

Saldırıya uğrayan ailenin şikayeti üzerine güvenlik güçleri, görüntüleri incelemeye alarak kimlikleri belirlenen saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Trafikte dehşet saçan şahısların en kısa sürede adalete teslim edileceği belirtildi.